Hanne-Berit

blog1

Udrustning

2 Dagslys radarer
2 Farve video ekkolodder
4 VHF radioer (1 med DSC)
D GPS Navigator og søkort plotter.
Maskineri
Detroit V71 8 cylinder, 230 Hk

Hanne-Berit sejler fra Rungsted Havn. Hanne-Berit ligger for enden af nord-molen og der kan køres helt ud til båden, undtagen i lystbåde sæsonen ca fra 1-5 til 15-10 hvor der må påregnes en gåtur ud af molen (DOG ER DEN MIDLERTIDIGT FLYTTET TIL MIDTERMOLEN, NOK ET STYKKE IND I OKTOBER, MÅNED 2016, LIGE VED FISKERIHUSET).. Hanne-Berit har siden sin start fanget mange og store fisk. (se billederne i salonen). Hanne-Berit har en hyggelig salon med plads til 25 spisende gæster.

Skibets historie

Bygget på Sydhavnsværftet i 1945 og indgået i den Danske marine.Den er en ud af en serie på 5.. ertholm, græsholm,fyrholm,tjur og “lindholm” som blev til Hanne-Berit.. serien blev bygget til at stryge miner på grønland..de nåede dog aldrig derop, men blev brugt rundt i danske farvande til forefaldende opgaver.. købt og synet til lystfiskeri i ca 1980

blog-thumb1
blog-thumb2
blog-thumb3
blog-thumb4

Skipper: Carsten Nielsen (carstenfisk) var skipper på Arresø gennem 13 år, valgte at prøve selv og købte “Havlit”private årsager gjorde at Carsten opgav den båd. Kom tilbage til “Elida” blev fast skipper på H-B fra 2010- tlf til skibet 28888724- kan ikke bruges til at booke på, ej heller i funktion når skibet er i havn.

author

Hovmester: Rene Jensen indhent og bestil evt bespisning, reserver “leje”grej osv.

Som noget nyt vil Rene servere THAI retter, dog kun mod forudbestilling……